« حزب همشیه پیروز! »

به نام خدا

« حزب همشیه پیروز! »

محمد بارونی

قرآن مجید بزرگ‌ترین و بهترین دستورالعمل برای زندگی است که توسط آفریدگار بی‌همتا، طی ۲۳ سال بر بنده  برگزیده‌اش حضرت محمد (ص) به انسان‌ها ابلاغ شده است. در این کتاب گران‌بها برای جدا ساختن جبهه حق از باطل از واژه‌ی زیبای ” حزب‌الله ” است.

لغت‌شناسان در تعریف واژه حزب گفته‌اند که حزب به گروهی اطلاق می‌شود که به سبب داشتن ایده و آرمانی مشترک، تحت رهبری و هدایت مرجعی واحد، دور هم جمع می‌شوند و برای رسیدن به اهداف، متحد عمل می‌کنند و در برابر انواع مشکلات از خودشان مقاومت نشان می‌دهند.

پس می‌توان گفت ” حزب‌الله “ گروهی متشکل و یکپارچه هستند که هدایت الهی را پذیرفته‌اند و گوش‌به‌فرمان خدای یکتا سپرده‌اند و تحت رهبری برگزیدگان  او در راه تحقق آرمان‌های الهی یک‌صدا و با جدیت گام برمی‌دارند و از هیچ تلاشی دریغ نمی‌ورزند.

بر اساس آیات حیات‌بخش قرآن، اعضای  ” حزب‌الله “ دارای ویژگی‌های زیر هستند:

 ۱-پذیرش ولایت خدا – وَ مَن یَتَوَلَّ اللَّهَ … مائده /۵۶

اعضای حزب‌الله به یکتایی و یگانگی خدا اعتقاد دارند و باور دارند که تحقق همه امور به دست اوست؛ لذا از دستورات او پیروی می‌کنند، برای انجام واجبات الهی از هم سبقت می‌گیرند و از بدی‌ها و زشتی‌ها بیزارند. می‌دانند که او حاضر و ناظر بر اعمال آنان است و نمی‌شود از حکومت او فرار کرد.

 ۲-پذیرش ولایت پیامبر اسلام (ص) –  وَ مَن یَتَوَلَّ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ … –  مائده /۵۶

اعضای حزب‌الله به رسالت و پیامبری  حضرت محمد (ص) اعتقاد دارند و می‌دانند که او واسطه خدا و خلق خداست، دستوراتش، دستورات خداست، گفتار و کردارش از عالم  وحی سرچشمه می‌گیرد، پس هیچ‌گونه شک و شبهه‌ای به دل راه نمی‌دهند و برای پیروی از فرمان‌هایش تلاش می‌کنند؛ چون ولایت او را در امتداد ولایت خدا می‌دانند.

۳-پذیرش ولایت  امامان معصوم (ع) – وَ مَن یَتَوَلَّ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ الَّذِینَ ءَامَنُواْ … مائده /۵۶

اعضای حزب‌الله می‌دانند که امامان معصوم (ع) پرچمداران راه پیامبر اسلام (ص) هستند و از سوی خدا به این مقام منصوب شده‌اند پس قول و فعل و امرونهی آنان مانند گفتار و اعمال و امرونهی پیامبر اسلام (ص) است و چون از طرف خدا نصب شده‌اند، پس باید آنان را شناخت و به فرمان‌های آنان عمل کرد.

اعضای حزب‌الله که این سه ولایت را پذیرفته‌اند، همیشه غالب و پیروزند. اینان هم بر نفس خود غلبه می‌کنند و به خودسازی می‌پردازند و هم با اتحاد و یکپارچگی و با رهبری برگزیدگان الهی بر سایر احزاب انحرافی و شیطانی غلبه خواهند نمود.

 ۴-ایمان به‌روز قیامت دارند. لَا تَجِدُ قَوْماً یُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْیَوْمِ الْآخِرِ مجادله /۲۲

اعضای حزب‌الله  خدا و روز قیامت را باور دارند. می‌دانند که دنیا گذرگاه  و آخرت محل قرار است. پس سعی می‌کنند بادقت تمام واجبات را انجام دهند و محرمات را ترک نمایند. هم خود به انجام خوبی‌ها پایبند هستند و هم دیگران را به‌خوبی‌ها دعوت می‌کنند. آنان تلاش می‌کنند برای آخرت خود توشه‌ای  خوب به همراه داشته باشند، تا در پیشگاه حضرت دوست و محبوب خود شرمسار نشوند.

 ۵-از دشمنان خدا بیزارند. یُوَآدُّونَ مَنْ حَآدَّ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَلَوْ کَانُواْ آبَآءَهُمْ أَوْ أَبْنَآءَهُمْ أَوْ إِخْوَ انَهُمْ أَوْ عَشِیرَتَهُمْ مجادله /۲۲

اعضای حزب‌الله چون در دل خود، خدا را جای‌داده‌اند، لذا با دشمنان خدا رابطه‌ی خوبی ندارند، لذا کسانی را که باخدا و دوستان خدا دشمنی می‌ورزند،  دوست ندارند و با آنان مبارزه می‌کنند، حتی اگر پدر، فرزند، برادر و یا خویشاوند آنان باشد.

 اعضای حزب‌الله چون خدا را دوست دارند، خدا نیز آنان را دوست دارد (یُحِبُّهُمْ وَیُحِبُّونَهُ مائده /۵۴) آنها کسانى هستند که خداوند، ایمان را در دل‌هایشان ثابت فرموده (أُوْلَئِکَ کَتَبَ فِى قُلُوبِهِمُ الْإِیمَانَ)و همواره از یاری و نصرت الهی برخوردارند (وَأَیَّدَهُم بِرُوحٍ مِّنْهُ مائده /۵۴) و خدا در آخرت و سرای باقی آنان را در بهشت خود جاودانه می‌کند. (وَیُدْخِلُهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِى مِن تَحْتِهَا الْأَنهَارُ خَالِدِینَ فِیهَا – مائده /۵۴)

اعضای حزب‌الله در برابر مقدرات الهی راضی‌اند و در برابر سختی‌ها از خدا شکایت نمی‌کنند و لب به اعتراض  نمی‌گشایند و لذا خدا هم از آنان راضی است و خشنود است . (رَضِىَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَ رَضُواْ عَنْه – مائده /۵۴)

آری حزب‌الله همیشه پیروز است و اعضای آن  فلاح و رستگاری هر دو جهان را به دست می‌آورند، چون هدفشان پیمودن راه خداست و تحت رهبری او و برگزیدگان او گام برمی‌دارند . ( أُوْلَئِکَ حِزْبُ اللَّهِ أَلَا إِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْمُفْلِحُونَ‏ مجادله /۲۲)

التماس دعا

*************************

منبع: قرآن مجید سوره مائده آیات ۵۴ و ۵۶  و سوره مجادله آیه  ۲۲

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *